Warm en stijlvol: 3 modetips voor de winter

In de zomer fleurt iedereen zijn kledingkast op met kleurrijke kleding. Vaak reflecteert de vrolijke kleding met hoe de mensen zich voelen. Maar zodra de blaadjes van de bomen vallen en het sneller donker wordt, worden de vrolijke kleuren en stijlvolle kleding vervangen door donkere comfortabele kleding. Het is dan ook meer dan logisch dat in de winter warme comfi kleding voor een stijlvolle outfit gaat. Gelukkig wordt wintermode steeds stijlvoller en geven wij drie tips mee zodat je alsnog stijlvol de winter door komt.

Coltruien blijven populair

Waarschijnlijk heeft iedereen er wel één in de kast hangen een coltrui. Zo niet? Dan is het tijd om deze trui in te slaan. Of een coltrui nou van katoen of wol is gemaakt, deze trui is bijna altijd een goede keus voor de winter. Een katoenen coltrui kan gecombineerd worden met een rok, een dikke panty met een leuk patroon, sneakers of warme laarsjes. En een wollen coltrui past altijd op een spijkerbroek of legging. Voor mannen is het helemaal niet moeilijk om een stijlvolle outfit te creëren met een coltrui. Een simpele grijze coltrui bovenop een zwarte spijkerbroek kan ervoor zorgen dat alle dames ineens een kopje thee met je willen drinken.

Hippe omslagdoeken

Een nieuwe winter modetrend is een omslagdoek. Dit is eigenlijk een soort grote luxe sjaal die om de hals en schouders valt. Een omslagdoek is in verschillende stoffen verkrijgbaar zoals wol en katoen. Daarnaast zijn deze luxe sjaals in uiteenlopende kleuren beschikbaar, zo is er voor elke outfit een omslagdoek te vinden. Omdat een omslagdoek er niet uitziet als een basic sjaal, is het prima om het binnenshuis te dragen. Combineer de omslagdoek met een gouden ketting voor een feestelijke uitstraling. Verder kan een katoenen omslagdoek ook gedragen worden in de lente of zomer. Dus dit is zeker een must-have mode item.

Maak je outfit compleet met biker boots

Biker boots zijn dé meest gedragen laarzen van 2019! En waarschijnlijk ook van 2020. Biker boots kunnen zowel voor mannen als vrouwen gedragen worden. Het zijn niet alleen warme laarzen maar ze zien er ook ontzettend stoer uit. Dit komt door de dikke zwarte zool, die bij de meeste biker boots te vinden zijn. Of je deze laarzen nou combineert met een hoogwater spijkerbroek, flare broek, rok of jurk het past allemaal. Maak de stijlvolle winter outfit af met een leuke muts van Knitfactory en je bent klaar voor de winter!