Enkellaarsjes Sacha

Enkellaarsjes Sacha

Komende winter kunnen we er niet omheen: enkellaarsjes! Wat houden wij van deze schoenen. Niet alleen zijn er ontzettend veel verschillende soorten enkellaarsjes, ze zijn ook nog eens op ontelbare manieren te stijlen. Er is dus altijd wel een paar dat bij jouw kledingstijl en levensstijl past! Bij Sacha kun je terecht voor de meest uiteenlopende stijlen van enkellaarsjes. Wij vertellen je hieronder meer over de trends!

 

Wist jij dat je enkellaarsjes gemakkelijk het hele jaar door kunt dragen? Zo zijn ze dus meer dan geschikt voor in de winter, maar kun je ze in de zomer ook gewoon aantrekken. Hoe fijn is dat? Ben jij net als ons een echte fashion queen? Dan zijn westernboots jouw nieuwe favoriete enkellaarsjes. Ga voor een model met een hoge, schuin aflopende hak óf voor een model met een metalen neus en studs. Stoere enkellaarsjes zijn helemaal on trend en wij zijn er dol op. Combineer jouw nieuwe enkellaarsje met een flowy maxi jurk en een paar mooie sieraden. Wil jij deze outfit ook in de winter dragen? Voeg dan een panty en een oversized vest toe om de kou te trotseren!

 

Naast western laarzen, zijn er natuurlijk nog veel meer enkellaarsjes te vinden. Kies jij voor een enkellaarsje met blokhak of ga je liever voor een platte zool? Sacha heeft allerlei verschillende soorten enkellaarsjes. Van opvallende dierenprintvarianten tot basic nude kleuren.

 

Enkellaarsjes zijn een van de makkelijkste schoenen om te combineren. Het is natuurlijk niet voor niks dat je ze heel het jaar door kunt dragen. Deze laarzen passen namelijk echt onder al jouw outfits. Zo kun je ze bijvoorbeeld prima stijlen met een paar skinny jeans, een simpel t-shirtje en een stoer, leren jasje. Of draag ze met een momjeans, een grofgebreide sweater en een stel mooie sieraden en je bent ook good to go! Makkelijk hé? Zoals je ziet, zijn de combinatiemogelijkheden met enkellaarsjes echt oneindig! Hoe combineer jij jouw favoriete paar Sacha enkellaarsjes het liefst?

Een reactie plaatsen